foto

Kimberlin Brown

  • nar. 29.6.1961 (57 let)
    Hayward, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 5 Hour Friends
2012 Just an American
2008 Proud American
2003 Becoming Marty
1992 Opačné pohlaví
1988 Sladkých osmnáct
1987 Kdo je ta holka
1986 Tygří oči
Zpátky do školy

TV seriály

2010 The Bay (TV seriál)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mrzí mě to, odpusť (S03E13)
Dokonalé kruhy (S03E01)
1997 Port Charles (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

1994 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration (TV film)

TV pořady

2008 Mother Goose Parade (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
1993 The 20th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace