foto

Anne Openshaw

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Date with Love (TV film)
2015 Patterson's Wager
2012 American Mary
Deník malého poseroutky 3
Poslední oběť (TV film)
2011 Mezi vlky
2010 Blood: A Butcher's Tale
Vražda mezi přáteli (TV film)
2009 Vánoční výlet
2005 Osudné shledání
Tajné životy (TV film)
Zajaté srdce (TV film)
Zločinné úmysly (TV film)
2004 A Beachcombers Christmas (TV film)
2002 Narkotika
Recept na vraždu (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Sejdeme se znovu (TV film)
2001 Let 534 v ohrožení (TV film)
1999 Ricky Nelson: Original Teen Idol (TV film)
1996 Profesionální lovec
1995 Dangerous Indiscretion
1994 Zrada a pomsta (TV film)

TV seriály

2015 iZombie (TV seriál)
Even Cowgirls Get the Black and Blues (S02E04)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Nip and Suck It (S07E13)
2012 Continuum (TV seriál)
Matter of Time (S01E04)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
2008 Smallville (TV seriál)
Spící agent (S07E17)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
2006 Falcon Beach (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Dead Man's Blood (S01E20)
2005 Reunion (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Kritické množství (S02E13)
Úl (S02E11)
Aurora (S02E09)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
1999 The Hoop Life (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
Zámořská střední (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky