foto

Emily Corcoran

  • nar. Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Country of Hotels
2017 The Stolen
2015 Tři v šachu
2013 Cal
2011 Zalika
2008 Sisterhood
The Thread
2005 Moussaka & Chips

TV seriály

2018 Mars (TV seriál)
Probuzení (S02E06)
Přesilovka (S02E05)
Nákaza (S02E04)
další epizody (5)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Stolen
2008 Sisterhood
2005 Moussaka & Chips

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Stolen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky