foto

Michael Seitzman

  • nar. 1.11.1967 (53 let)
    Newark, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Americana (TV film)
2009 Empire State (TV film)
House Rules (TV film)
2005 Její případ
2000 Nejpevnější pouto
1997 Farmer & Chase

TV seriály

2018 Code Black (TV seriál)
Third Year (S03E01)
Quantico (TV seriál)
Who are you? (S03E13)
The Conscience Code (S03E01)
2017 Code Black (TV seriál)
Unfinished Business (S02E13)
2016 Code Black (TV seriál)
Second Year (S02E01)
2014 Inteligence (TV seriál)
Being Human (E13)
The Event Horizon (E12)
Patient Zero (E06)
další epizody (4)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Inkarnace

Režijní filmografie

Filmy

1997 Farmer & Chase

TV seriály

2017 Code Black (TV seriál)
Fallen Angels (S02E16)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Code Black (TV seriál)
The Business of Saving Lives (S03E13)
As Night Comes and I’m Breathing (S03E12)
One of Our Own (S03E11)
další epizody (13)
2017 Code Black (TV seriál)
Fallen Angels (S02E16)
The Devil's Workshop (S02E15)
Vertigo (S02E14)
další epizody (5)
2016 Code Black (TV seriál)
Exodus (S02E11)
Ave Maria (S02E10)
Sleight of Hand (S02E09)
další epizody (11)
2014 Inteligence (TV seriál)
Being Human (E13)
The Event Horizon (E12)
The Grey Hat (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky