foto

Matěj Chlupáček

  • nar. 15.5.1994 (26 let)
    Liberec, Česko

Biografie

Matěj Chlupáček (1994, Liberec) dokončil svůj celovečerní debut Bez doteku v osmnácti letech, aniž by studoval uměleckou školu. „Nejlepším vzděláním je přece praxe," říká. Svět filmu jej přitahoval již od dětství. Ve čtrnácti letech začal natáčet propagační spoty i videoklipy. Na filmu Bez doteku režisér úzce spolupracoval se supervizorem herců Michalem Samirem. Na jeho debutu Hany se podílel jako producent a technický supervizor.

48. MFF Karlovy Vary

Producentská filmografie

Filmy

2019 Letušky (studentský film)
2016 Polednice
2014 Hany

TV seriály

2020 Zrádci (TV seriál)
Všechno bude OK (E06)
Den pravdy (E05)
Dovolenka v Polsku (E04)
další epizody (6)
2018 Profesor T. (TV seriál)
Prostředník (E08)
Smrt v maskách (E07)
Tamara (E06)
další epizody (8)

Hudební videoklipy

2019 Vladimír Mišík - Jednou (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Noc v Mariandu
2017 The Committee
2013 Bez doteku

TV seriály

2020 Zrádci (TV seriál)
Dovolenka v Polsku (E04)
Ze života pozůstalých (E03)
2019 Terapie (TV seriál)
Epizoda 34 (S03E34)
Epizoda 30 (S03E30)
Epizoda 26 (S03E26)
další epizody (9)

Dokumentární

2015 Tetřeví bednáři

Hudební videoklipy

2019 Vladimír Mišík - Jednou (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Finále Plzeň 2016 (TV pořad)
2013 Tečka páteční noci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce