foto

Hidde Maas

  • nar. 29.7.1944 (75 let)
    Groenekan, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ik ben de enige
2007 Ernst, Bobbie en de geslepen Onix
2005 Kameleon 2
2000 De fûke
Prezzo, Il
1999 Riskantní zásilka
1996 Cesta k prachu (TV film)
No More Control
The Little Riders (TV film)
1995 Noční hlídka (TV film)
1989 Doppelgänger
Force majeure
1988 Fantom Amsterdamu
1987 De ratelrat
1985 Wildschut
1984 Moord in extase
1980 Laat de dokter maar schuiven
1979 Voorbij, voorbij (TV film)

TV seriály

2011 Overspel (TV seriál)
1999 Západní vítr (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1976 Sil de strandjutter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky