foto

Zana Marjanovic

  • nar. 31.5.1983 (37 let)
    Sarajevo, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Rose in Winter
2012 Rozbitý svět
2011 V zemi krve a medu
2010 Transfer
2008 Sníh
2007 Je těžké být dobrý
2005 Prva plata
2003 Léto ve zlatém údolí

TV seriály

2016 Dobrodosli u Orient Express (TV seriál)
2014 Hra (TV seriál)
Legenda (TV seriál)

Videa (2)

  • Video © Le Pacte
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG T:FRA
    Ukázka z filmu 1 - Cillian Murphy (herec), Zana Marjanovic (herec), Eloise Laurence (herečka)
    01:35
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Le Pacte
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG T:FRA
    Ukázka z filmu 4 - Tim Roth (herec), Eloise Laurence (herečka), Zana Marjanovic (herec)
    00:50
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky