foto

Sergej Sanža

  • nar. 1961
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Anglické jahody

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál)
Staří přátelé (S02E04)
2016 Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Síla myšlenky (E17)
Osudová nehoda (E15)
2015 Atentát (TV seriál)
Popel (E08)
Právo na prodej (E04)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Oko za oko (S03E08)

Dokumentární

2005 Uprostřed průmyslového věku... (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace