foto

Daniel Heriban

  • nar. 25.3.1980 (38 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Slnko v sieti

  • 2018 -Únos (Vedlejší herec)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Parralel
2017 Únos
2015 Polnočná omša (divadelní záznam)
2014 Koncert (studentský film)
2013 Sedem dní do pohrebu (divadelní záznam)
2011 Mizantrop (divadelní záznam)
2002 Kvet šťastia (TV film)

TV seriály

2015 Horná Dolná (TV seriál)
Tour de... (S02E05)
Nákaza (S02E04)
Svadba (S02E03)
další epizody (13)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Smrteľný žart (S01E02)

Dokumentární

2017 Slovensko Advent 2017 (koncert)
2014 Slovensko ADVENT 2014 (koncert)

TV pořady

2016 Zlaté časy (TV pořad) - mod.
2013 Trochu inak v SND s Adelou Banášovou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace