foto

Richard Lawson

  • nar. 7.3.1947 (73 let)
    Loma Linda, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 North Hollywood
2019 Always a Bridesmaid
From Zero to I Love You
2017 Michael Jackson: Searching for Neverland (TV film)
2015 A Royal Family Holiday (TV film)
Royal Family Christmas (TV film)
2010 For Colored Girls
Massacre
2008 Love for Sale
2007 I'm Through with White Girls
2006 The Last Stand
2005 Hádej kdo?
2004 Christmas at Water's Edge (TV film)
2003 Black Listed
Maniac Magee (TV film)
Out of the Rain
2001 Blue Hill Avenue
1985 Stick
1984 Ohnivé ulice
1983 V (TV film)
1982 Poltergeist
T.J. Hooker (TV film)
1980 The Golden Moment: An Olympic Love Story (TV film)
1979 Buffalo Soldiers (TV film)
Charleston (TV film)
Míle do Jericha (TV film)
Žena v ringu
1978 Návrat domů
1977 Oživlá
1976 Most Wanted (TV film)
1975 Crossfire (TV film)
Černá pěst
1974 Cukroušek Hill
1973 Fox Style
Křičí, Drakula, křičí
1971 Drsný Harry

TV seriály

2019 Mixed-ish (TV seriál)
Do They Know It's Christmas? (S01E10)
2018 In Contempt (TV seriál)
2017 Chirurgové (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S13E18)
2016 Saints & Sinners (TV seriál)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
2011 Spratci (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (7)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Poslední hra (S04E15)
2005 E-Ring (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Pospěš! (S02E05)
2003 All of Us (TV seriál)
2002 For the People (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Lásko, venku je zima (S06E11)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1995 Picket Fences (TV seriál)
Bloodbrothers (S04E04)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál)
Coltonové (S07E05)
Cosby Show (TV seriál)
Pam Applies to College (S08E04)
1989 MacGyver (TV seriál)
Druhá šance (S05E05)
Daltonova matka (S04E08)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Chicago Story (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 Having Babies (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Jeden do márnice (S01E03)
Shaft (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)

Dokumentární

2019 Horror Noire: A History of Black Horror

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky