foto

Richard Lawson

  • nar. 7.3.1947 (71 let)
    Loma Linda, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Michael Jackson: Searching for Neverland (TV film)
2015 A Royal Family Holiday (TV film)
Royal Family Christmas (TV film)
2010 For Colored Girls
Massacre
2008 Love for Sale
2007 I'm Through with White Girls (The Inevitable Undoing of Jay Brooks)
2006 The Last Stand
2005 Hádej kdo?
2004 Christmas at Water's Edge (TV film)
2003 Black Listed
Maniac Magee (TV film)
Out of the Rain
2001 Blue Hill Avenue
1985 Stick
1984 Ohnivé ulice
1983 V (TV film)
1982 Poltergeist
T.J. Hooker (TV film)
1980 The Golden Moment: An Olympic Love Story (TV film)
1979 Buffalo Soldiers (TV film)
Charleston (TV film)
Míle do Jericha (TV film)
Žena v ringu
1978 Návrat domů
1977 Oživlá
1976 Most Wanted (TV film)
1975 Crossfire (TV film)
1974 Black Fist
Cukroušek Hill
1973 Fox Style
Křičí, Drakula, křičí
1971 Drsný Harry

TV seriály

2018 In Contempt (TV seriál)
2016 Saints & Sinners (TV seriál)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Poslední hra (S04E15)
2005 E-Ring (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Pospěš! (S02E05)
2003 All of Us (TV seriál)
2002 For the People (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Lásko, venku je zima (S06E11)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál)
Coltonové (S07E05)
1989 MacGyver (TV seriál)
Druhá šance (S05E05)
Daltonova matka (S04E08)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Chicago Story (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 Having Babies (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace