foto

Madeleine Sherwood

  • nar. 13.11.1922
    Montréal, Quebec, Kanada
  • zem. 23.4.2016 (93 let)
    Lac Cornu, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Unremarkable Life, An
Zwei Frauen
1987 First Offender (TV film)
Haunted by Her Past (TV film)
Porušený slib (TV film)
1986 Nobody's Child (TV film)
1984 Učitelé
1983 Dočkáme se někdy rána? (TV film)
1982 Electric Grandmother, The (TV film)
1980 The Changeling
Vzkříšení
1975 They Only Come Out at Night (TV film)
1974 Doctor Dan (TV film)
Ottawa Valley, The (TV film)
1973 Wicked, Wicked
1972 Manhunter, The (TV film)
1969 Pendulum
1967 Když přichází noc
1963 In the Cool of the Day
1962 Sladký pták mládí
1961 Parrish
1960 Strindberg on Love (TV film)
1958 Kočka na rozpálené plechové střeše
1956 Baby Doll

TV seriály

1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
1976 Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1974 Columbo (TV seriál)
Za úsvitu (S04E03)
1973 Toma (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
The Witch (S01E02)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)
1953 Joseph Schildkraut Presents (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

2003 None Without Sin (TV film)
1962 Jane

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace