Reklama

Reklama

Joong-ki Song

Joong-ki Song

nar. 19.08.1985 (38 let)
Městský obvod Secheon, Tedžon, Jižní Korea

Zajímavosti (5)

Děti Slunce (2016)

  • Herci, kteří v seriálu ztvárnili ústřední pár, Joong-ki SongHye-kyo Song, tvoří partnerskou dvojici i ve skutečnosti. 31. 10. 2017 v Soulu spolu vstoupili do manželství. (yanw)

Děti Slunce (2016)

  • Natáčení se neobešlo bez menších pohmožděnin, popálenin nebo dokonce zlomenin. A to v případě hlavní postavy, jihokorejského herce Joong-ki Song, nebylo vůbec nic příjemného. 25. 11. 2015 totiž výrobní společnost oficiálně oznámila, že si herec během natáčení specifické akční scény vážným způsobem poranil ruku. Mladý herec se nicméně po dvou týdnech vrátil zpět k natáčecímu týmu, neboť byl v dané době všudypřítomnými novináři přistižen před filmařskými kamerami na stanici v hlavní jihokorejské metropoli. Natáčení ovlivnilo ale také něco dalšího, o něco vážnějšího. A nebylo tím nic jiného, než tamější rozšíření virové respirační nákazy MERS (Blízkovýchodní respirační syndrom), které na přelomu roku 2015 zasáhlo Soul a podle světové zdravotnické organizace WHO si tam vyžádalo 33 lidských životů. (Conspi)

Děti Slunce (2016)

  • Zprvu panovaly kolem výroby celé série jakési plané obavy, aby byla zamýšlená zápletka mezi vojákem a zdravotní sestrou diváky dostatečným lákadlem. Uvažovalo se i o jakýchsi alternativách. Výroba stála přeci jen něco přes třináct biliónů korejských wonů, tzn. necelých jedenáct miliónů amerických dolarů. Nakonec se ale výrobní tým jihokorejské televizní produkce KBS přiklonil k původně zamýšleným plánům. A přispěl k tomu možná i fakt, že jihokorejský herec Joong-ki Song (Shi-jin Yoo) sotva dokončil svoji povinnou dvouletou službu v řadách jihokorejské armády. Že nebyl herec první volbou seriálových tvůrců, o tom se veřejnost dozvěděla až o něco později. Mezi adepty na roli se v očích režisérů a scénáristů objevila jména jako jsou například Bin Won, In-seong Jo, Yoo Gong nebo Woo-bin Kim. Všichni jmenovaní ovšem nabídku odmítli. Jejich reakce nebyla překvapivá, když se dozvěděli, jaké armádní návyky budou pro roli muset přijmout; třeba i striktně krátký sestřih. (Conspi)

Mlha nad mořem (2014)

  • Role ve filmu byla nabídnuta i jihokorejskému herci Joong-ki Song. Ten ale, na základě povinného nástupu dvouleté vojenské služby u jihokorejské armády, nabídku odmítl. Jeho místo tak zaujal jiný jihokorejský herec, Yoo-chun Park. (Conspi)

Herec

Host

Pořady
2017

몬스타 엑스레이 2

2014

Bēnpǎo Ba

2010

Reonning maen

1998

뮤직뱅크 - moderátor

Reklama

Reklama