foto

Robert Wightman

  • nar. 29.12.1952 (66 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Případ z Poodle Springs (TV film)
1996 Život v sedmém nebi
1995 Život v oblouznění
1992 Otčím III (TV film)
1986 Zajati v pekle
1984 Impulse
1982 Day for Thanks on Walton's Mountain, A (TV film)
Missing Children: A Mother's Story (TV film)
1980 Americký gigolo

TV seriály

1986 Na křídlech orlů (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace