foto

Wladimir Yordanoff

  • nar. 28.3.1954 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 J'accuse
2015 Boomerang
2012 Upřímná přátelství
2011 Polisse
Présumé coupable
À dix minutes de nulle part (TV film)
2010 Frileux, Les (TV film)
Paul et ses femmes (TV film)
2009 Ježek
Ticket gagnant (TV film)
Une petite zone de turbulences
2008 L'Empreinte de l'ange
Le malade imaginaire (TV film)
Sauvons les apparences! (TV film)
2007 En marge des jours (TV film)
Enfin veuve
Les Prédateurs (TV film)
Sempre vivu!
Zygs, le secret des disparus, Les (TV film)
2006 Essaye-moi
Mon colonel
Půjč mi svou ruku
2005 Tu vas rire, mais je te quitte
Une vie (TV film)
Ó, jak jsi krásný
2004 Fonte des neiges, La (TV film)
2003 Mužská hra
Žena mého muže
2002 Erasmus a spol.
Mille millièmes, fantaisie immobilière
Tři esa
2000 Někdo to rád jinak
1997 Mars ou la terre (TV film)
1996 Rodinný průvan
1993 Cible émouvante
1991 Blanval
Ils n'avaient pas rendez-vous (TV film)
1990 Hamlet (TV film)
Vincent & Theo
1989 Hiver 54, l'abbé Pierre
1988 Běsi
Natalia
Sueurs froides: Toi, si je voulais (TV film)
1986 La Femme secrète
1985 Contes clandestins
Šílená láska
1983 Danton
Heller Wahn
Un dimanche de flic
1982 Un balcon sur les Andes (TV film)

TV seriály

2012 Merlin (TV seriál)
2010 Penzion Edelweiss (TV seriál)
2009 Empreintes criminelles (TV seriál)
2004 Colette, une femme libre (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 La clef des champs (TV seriál)
1993 Maîtres du pain, Les (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1984 Bavure, La (TV seriál)
1983 Deux amies d'enfance (TV seriál)
1981 Lapo erzählt... (TV seriál)
1980 Dames de coeur, Les (TV seriál)
1979 Dames de la côte, Les (TV seriál)

Dokumentární

1993 Ni travail, ni famille, ni patrie (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace