foto

André Nemec

  • nar. 1972
    Yonkers, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Kouzelný park
2016 Želvy Ninja 2
2014 Želvy Ninja
2013 Podfukáři
2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol

TV seriály

2015 Zoo (TV seriál)
První krev (S01E01)
2010 Happy Town (TV seriál)
Blame It on Rio Bravo (E08)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
Questions and Antlers (E06)
další epizody (8)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Tady venku v polích (E01)
2007 October Road (TV seriál)
2005 Alias (TV seriál)
Horizont (S05E09)
Před potopou (S04E22)
Cesta domů (S04E11)
další epizody (4)
2004 Alias (TV seriál)
Přesýpací hodiny (S03E19)
Průsečíky (S03E12)
2003 Alias (TV seriál)
Při smyslech (S03E09)
2002 Fastlane (TV seriál)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
Going to California (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Projekt minulost
1995 Clerks. (TV film)

TV seriály

1995 George Wendt Show, The (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1993 Against the Grain (TV seriál)
Superman (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

  • Eoin (scenárista)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace