foto

Katie Garfield

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 All Light Will End
Strings
2017 Drsná jízda
2016 Zrození národa
2015 Projekt minulost
2014 The Devil's Hand
2013 Don't Know Yet
Perfect Summer, The
2012 Spisovatelé

TV seriály

2019 Odkaz (TV seriál)
There's a World Where Your Dreams Came True (S01E10)
2018 Odkaz (TV seriál)
Hope is Not the Goal (S01E04)
We're Being Punked, Pedro (S01E03)
Some People Just Want to Watch the World Burn (S01E02)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
Plačící dáma (S02E05)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Štvanice (S01E03)
Upíří deníky (TV seriál)
Bring It On (S04E16)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Ztracené kulky (E02)
Army Wives (TV seriál)
Casualties (S06E08)
2011 One Tree Hill (TV seriál)
Holding Out for a Hero (S08E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky