foto

Bill Butler

  • nar. 7.4.1921 (96 let)
    Cripple Creek, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 The Boys at the Bar
2009 Evil Angel
Zombie Prom
2008 Limousine
2007 Maximální rychlost
2006 Veselý prachy
Zamoření
2002 Souboj o vše (TV film)
2001 Lovec démonů
2000 Hendrix (TV film)
Ropewalk
1999 Pomíjivá sláva (TV film)
1997 Anakonda
Don King: Jenom v Americe (TV film)
Lhář
1996 Delfín Filip
1993 Beethoven 2
Jeden a půl policajta
Odstřelovač
1991 Žhavé výstřely
1990 Graffiti Bridge
1989 Kouzelná chvíle (TV film)
1988 Biloxi Blues
Dětská hra
Wildfire
1987 Bates Motel (TV film)
1986 Velké problémy
1985 Pivo
Rocky IV
1984 Streetcar Named Desire, A (TV film)
1983 Podraz II
1982 Rocky III
Tajemství N.I.M.H.
1981 Death Ray 2000 (TV film)
Lampasy
Smrt u Hell's Gate (TV film)
The Night the Lights Went Out in Georgia
1980 Can't Stop the Music
Jsem na řadě
1979 Rocky II
1978 Damien
Ledové království
Pomáda
Strýček Joe
1977 Ďábelské sémě
Kozoroh 1
Mary Whiteová (TV film)
1976 Alex & the Gypsy
Bingo Long Traveling All-Stars & Motor Kings, The
Operace Blesk (TV film)
Rtěnka
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
Čelisti
Fear on Trial (TV film)
Hustling (TV film)
Target Risk (TV film)
1974 Indict and Convict (TV film)
Poprava vojína Slovika (TV film)
Rozhovor
1973 Deliver Us From Evil (TV film)
I Heard the Owl Call My Name (TV film)
Running Wild
Savage (TV film)
Sunshine (TV film)
Záhada Mančuského orla
1972 Deathmaster
Hickey & Boggs
Melinda
Něco zlého (TV film)
1971 Jeď, řekl
Return of Count Yorga, The
1970 Adam's Woman
1969 Lidé deště
1967 Nebojácný Frank

TV seriály

1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1983 Ptáci v trní (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)

Dokumentární

1965 Bold Men, The (TV film)
1962 People vs. Paul Crump, The (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace