foto

David Lyons

  • nar. 16.4.1976 (42 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Truth
2013 Bezpečný přístav
Pravda je jen slovo
2012 Save Your Legs!
2011 Möbius
Swerve
2010 Day One (TV film)
Jíst, meditovat, milovat
2009 Smrt Caroline Byrneové (TV film)
2008 Cactus
Four (studentský film)
2007 Storm Warning
2006 Look Sharp

TV seriály

2018 Seven Seconds (TV seriál)
A Boy and a Bike (E10)
Witnesses for the Prosecution (E09)
Bailed Out (E08)
další epizody (10)
Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Autofac (E08)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
She Sang Hymns Out of Tune (E10)
The Truth (E09)
Hey (E08)
další epizody (10)
2014 Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Den obětí války (S02E21)
Země zítřka (S02E20)
další epizody (13)
2013 Revolution: Enemies of the State (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Všichni říkají, miluji tě (S02E09)
Pan Horn (S02E08)
Vlastenecký čin (S02E07)
další epizody (19)
2012 Revoluce (TV seriál)
Je to jen moje chyba (S01E10)
Kašmír (S01E09)
Pevné pouto (S01E08)
další epizody (10)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
Je mi fajn (S15E21)
Změna rovnováhy (S15E20)
další epizody (11)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Když venku sneží (S15E09)
Věk nevinnosti (S15E08)
další epizody (8)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Record

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Record

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace