foto

David Lyons

  • nar. 16.4.1976 (41 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Tribeca FF

  • 2014 -Record (Nejlepší hraný krátkometrážní film)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Truth
2013 Bezpečný přístav
Pravda je jen slovo
2012 Save Your Legs!
2011 Möbius
Swerve
2010 Day One (TV film)
Jíst, meditovat, milovat
2009 Smrt Caroline Byrneové (TV film)
2008 Cactus
Four (studentský film)
2007 Storm Warning

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Seven Seconds (TV seriál)
2016 Game of Silence (TV seriál)
2014 Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Den obětí války (S02E21)
Země zítřka (S02E20)
další epizody (13)
2013 Revolution: Enemies of the State (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Všichni říkají, miluji tě (S02E09)
Pan Horn (S02E08)
Vlastenecký čin (S02E07)
další epizody (19)
2012 Revoluce (TV seriál)
Je to jen moje chyba (S01E10)
Kašmír (S01E09)
Pevné pouto (S01E08)
další epizody (10)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Record

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Record

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace