foto

San Shella

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 We Can Be Heroes
2015 Muž, který poznal nekonečno
2013 Kapitán Phillips
2012 Gangs of Tooting Broadway
2011 The Great Ghost Rescue
2009 Living with the Infidels
2008 Boj o moc (TV film)
2007 Střílej bez varování
2006 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
Rabbit Fever
2005 Red Mercury
2003 77 Beds
Liga výjimečných

TV seriály

2010 Sherlock (TV seriál)
Velká hra (S01E03)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
2007 Pět dní (TV seriál)
Day Seventy Nine (S01E05)
Day Twenty Eight (S01E03)
Day Three (S01E02)
další epizody (4)
2005 Whisky Echo (TV seriál)
2003 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
White Teeth (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace