foto

Douglas Slocombe

  • nar. 10.2.1913
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.2.2016 (103 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1989 Indiana Jones a Poslední křížová výprava
1986 Lady Jane
1985 Water
1984 Indiana Jones a Chrám zkázy
1983 Nikdy neříkej nikdy
Piráti z Penzance
1981 Dobyvatelé ztracené archy
1980 Nižinský
1979 Lost and Found
The Lady Vanishes
1978 Caravans
1977 Julie
Nasty Habits
1976 The Sailor Who Fell from Grace with the Sea
1975 Hedda
Love Among the Ruins (TV film)
Rollerball
Šťastná ruka
1974 Maids, The
Marseillská smlouva
Velký Gatsby
1973 Jesus Christ Superstar
1972 S tetou na cestách
1971 Murphyho válka
1970 Milovníci hudby
The Buttercup Chain
1969 Italian Job
1968 Lev v zimě
Vlak s mlékem zde již nestojí
1967 Fathom
Ples upírů
Robbery
1966 Modrý Max
1965 Promise Her Anything
Uragán na Jamajce
1964 Pušky v Batasi
Třetí tajemství
1963 Sluha
1962 Freud - Tajná vášeň
Pokoj ve tvaru L
1961 Klub mladých
Taste of Fear
1960 Circus of Horrors
The Boy Who Stole a Million
1958 Davy
Tread Softly Stranger
1957 Loď dobré pohody
Nejmenší kino na světě
Opusťte letadlo
1956 Sailor Beware!
1955 Ludwig II: Glanz und Ende eines Königs
Touch and Go
1954 Lease of Life
Love Lottery, The
1953 Titfieldská raketa
1952 His Excellency
Mandy
1951 Muž v bílém obleku
Zlaté věže
1950 Cage of Gold
Dance Hall
1949 Run for Your Money, A
Šlechetné srdce a šlechtické korunky
1948 Another Shore
Saraband for Dead Lovers
1947 Chyťte ho!
Lásky Jany Goddenové
V neděli vždycky prší
1946 Srdce v zajetí
1945 Painted Boats
Přízraky noci
1944 V nouzi nejvyšší
1943 San Demetrio, Londýn
1942 Ships with Wings
The Big Blockade

TV seriály

1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1942 Greek Testament
1940 Lights Out in Europe
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace