foto

Nina Kunzendorf

  • nar. 10.11.1971 (46 let)
    Mannheim, Bádensko-Württembersko, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tödliche Geheimnisse – Jagd in Kapstadt (TV film)
2016 Hilfe, wir sind offline! (TV film)
Tödliche Geheimnisse (TV film)
Život v utajení (TV film)
2015 Dáma ve zlatém
Nacht der Angst (TV film)
2014 Fénix
2013 Děvčátko se sirkami (TV film)
Kommissarin Lucas - Bittere Pillen (TV film)
Meine Schwestern
Místo činu: Hamburk - Vražda na ostrově (TV film)
Tatort - Wer das Schweigen bricht (TV film)
2012 Tatort - Es ist böse (TV film)
Tatort - Im Namen des Vaters (TV film)
2011 Blaubeerblau (TV film)
Das Duo - Liebe und Tod (TV film)
Liebesjahre (TV film)
Tatort - Der Tote im Nachtzug (TV film)
Tatort - Eine bessere Welt (TV film)
2010 Bis nichts mehr bleibt (TV film)
In aller Stille (TV film)
Wiedersehen mit einem Fremden (TV film)
2009 Entführt (TV film)
Tatort - Höllenfahrt (TV film)
Tatort - Neuland (TV film)
2008 Hurenkinder (TV film)
2007 Angsthasen (TV film)
Guten Morgen, Herr Grothe (TV film)
2006 Nette Nachbarn küsst man nicht (TV film)
2005 Die Nachrichten (TV film)
Marias letzte Reise (TV film)
Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
Sperling und die Katze in der Falle (TV film)
2004 Schimanski - Tajemství Golema (TV film)
Stauffenberg (TV film)
2003 Rosenstrasse
Treibjagd (TV film)
2002 Verlorenes Land (TV film)
1992 Langer Gang

TV seriály

2017 Zmizení (TV seriál)
Eine Familie (E04)
Zwei Mütter (E03)
Weil wir euch lieben (E02)
další epizody (4)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2009 Das Publikum - Die Macht im Parkett (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace