foto

Flavio Insinna

  • nar. 3.7.1965 (54 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Se mi vuoi bene
2015 Il professor Cenerentolo
2013 Bianca come il latte, rossa come il sangue
Pazze di me
2009 Ex
2008 Stella della porta accanto, La (TV film)
2006 Armando
Buona battaglia - Don Pietro Pappagallo, La (TV film)
2005 Meucci (TV film)
Svatý Petr (TV film)
Tunel smrti (TV film)
2004 Don Bosco (TV film)
Tutto in quella notte
2003 Maria Goretti (TV film)
Okno naproti
2001 La rentrée
2000 Il Partigiano Johnny
Metronotte
Padre Pio (TV film)
1999 Diavolo e l'acqua santa, Il (TV film)
Guardami
1998 Figli di Annibale
Podvodníček v ráji
1992 Hladové krky

TV seriály

2008 Ti lascio una canzone (TV seriál)
2007 Ho sposato uno sbirro (TV seriál)
2003 Camera Café (TV seriál)
2001 Křižáci (TV seriál)
Vlny pokušení (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
Don Matteo (TV seriál)
1996 Uno di noi (TV seriál)