foto

Sang-yeob Lee

  • nar. 8.5.1983 (37 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Naega jukdeon nal
2018 Dongnesalamdeul
2013 Gamgi
2011 Tikkeulmoa romaenseu
2008 6nyeonjjae yeonaejung
Syupomaeniottdeon sanai

TV seriály

2020 Gutkaeseuting (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Han beon danyeowassseubnida (TV seriál)
2019 Pyeongil ohoo seshiui yeonin (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Topseuta yoobaeki (TV seriál)
2017 Dangsineun saenggakboda gaggaie itda (TV seriál)
Dangsini jamdeun (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Anaegae balameul pibnida (TV seriál)
Jeulgeoun naui jip (TV seriál)
Maseuteo : gooksooeui sin (TV seriál)
2015 Palangsaeui jib (TV seriál)
2013 Jang Ok-jeong (TV seriál)
Saranghaeseo namjoona (TV seriál)
Sesangeseo gajang widaehan il (TV seriál)
2012 Saranghaneun mejong (TV seriál)
Sesang eodiedo eobneun chakhan namja (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2011 Cheongdamdong salayo (TV seriál)
Midas (TV seriál)
Miseu Ripeulli (TV seriál)
2009 Geunyeoui style (TV seriál)
2008 Geubooni osinda (TV seriál)
Kokkiri (TV seriál)
2007 Haengbokhan yeoja (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 시베리아 선발대 (TV pořad)
호구들의 감빵생활 (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)