foto

Vernon Dobtcheff

  • nar. 14.8.1934 (83 let)
    Nîmes, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2014 Horsehead
Il ragazzo invisibile
Seven Lucky Gods
2013 Velká nádhera
2012 La Clinique de l'amour!
Zarafa
Život té druhé
2011 Mrtvá na polštáři (TV film)
2010 Cercando Maria
Godforsaken
Neporazitelný: Vykoupení
2008 Accordez-moi
Asterix a Olympijské hry
Changing Climates, Changing Times (TV film)
Le Plaisir de chanter
2007 Angie
2006 Nejsem na prodej
2005 Americká kletba
Othello: A South African Tale
Říše vlků
Somewhere
Velký vezír
2004 Evilenko
Pontormo
Před soumrakem
2002 Červená siréna
Merci Docteur Rey
Společenství Druidů
The Falklands Play (TV film)
Wonderland Experience, The
2001 Festival v Cannes
Poslání
Stíny mrtvých
Vykradači hrobek
2000 David Copperfield (TV film)
Passion assassine (TV film)
Profesor
Vražedné lži
1999 Nezkrotná touha
1998 Hilary a Jackie
Jinnah
Merlin (TV film)
Spanish Fly
Třicet let života (TV film)
Vigo
Vše pro lásku
1997 Anna Kareninová
Odysseus (TV film)
Photomaton
Vzpomínky
Zvoník od Matky boží (TV film)
1996 Forte tête
Jude
Kateřina Veliká (TV film)
Netvor
Přežila jsem Picassa
1995 England, My England
Fils de Paul, Le (TV film)
House That Mary Bought, The (TV film)
Jefferson v Paříži
Ledová princezna (TV film)
Sharpův meč (TV film)
1994 Mademoiselle O (TV film)
1993 Hodina prasete
Jeanne d'Arc au bûcher (TV film)
Mardi
M. Butterfly
Šroub
1992 Enfants du naufrageur, Les
Frankenstein (TV film)
Obiettivo indiscreto
Toutes peines confondues
Venice
1991 Dej mu to
First Circle, The (TV film)
Michelangelo (TV film)
Prisoner of Honor (TV film)
1990 Atentát na Hitlera (TV film)
Bratři zločinu
Fuga dal paradiso
Garden, The
Hamlet
Jedna, nebo tři ženy?
Meridian
Vincent a já
1989 Berlin-Yerushalaim
Indiana Jones a Poslední křížová výprava
Jeniec Europy
Kino Splendor
Sladký dům hrůzy (TV film)
Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1988 Catacombs
Due croci, Le (TV film)
Madame Sousatzká
Maigret (TV film)
Natalia
Pascaliho ostrov
Testimony
1987 Ubohá bohatá dívka (TV film)
1986 Caravaggio
Jméno růže
Mashenka
Nenávidím herce
1985 Mata Hari
Morenga
1984 Der Leutnant und sein Richter (TV film)
Gwendoline
Mon ami Washington
Much Ado About Nothing (TV film)
Ronde de nuit
Yalta (TV film)
1983 Englishman Abroad, An (TV film)
Enigma
Nutcracker
Šarlatový a černý (TV film)
1982 Emmenez-moi au théâtre: Chêne et lapins angora (TV film)
Malesherbes, avocat du roi (TV film)
Noc ve Varennes
1981 Beau monde, Le (TV film)
Condorman
Nahá láska
Peter and Paul (TV film)
San-Antonio ne pense qu'à ça
Sredni Vashtar
Troilus & Cressida (TV film)
1980 Nižinský
1979 Mers El-Kebir (TV film)
1978 Dívka v modrém sametu
Chemins de l'exil ou Les dernières années de Jean-Jacques Rousseau, Les (TV film)
Láska s otazníkem
Lulu (TV film)
Ordre et la sécurité du monde, L'
Romeo and Juliet (TV film)
1977 Agent, který mne miloval
Foch pour vaincre (TV film)
Joseph Andrews
Pochoduj nebo zemři
1975 Au bois dormant (TV film)
Divoch
Galileo
India Song
Le chat et la souris
Le Jeu avec le feu
Messia, Il
Operace "Daybreak"
Van der Valk a mrtví (TV film)
1974 Cartesius (TV film)
Marseillská smlouva
Plaies et bosses (TV film)
Soft Beds, Hard Battles
Vražda v Orient expresu
Vůně ženy
1973 Freya des sept îles (TV film)
Giordano Bruno
Jeanne d'Arc (TV film)
Story of a Love Story
Šakal
1972 Canterburské povídky
Far From Dallas
Vzhůru na frontu
1971 Jezdci
Marie Stuartovna, královna Skotska
Mikuláš a Alexandra
Šumař na střeše
The Beast in the Cellar
1970 Darling Lili
Ils
1969 The Assassination Bureau
Tisíc dnů s Annou
1968 A Dandy in Aspic
Baby Love
1967 Zkrocení zlé ženy
1966 Idol, The
1965 Báječní muži na létajících strojích
Drahoušek

TV seriály

2017 Emerald City (TV seriál)
Prison of the Abject (E02)
The Beast Forever (E01)
Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter One: The Friends of English Magic (E01)
Peplum (TV seriál)
2013 Borgiové (TV seriál)
Ořechový bál (S03E04)
Sourozenci (S03E03)
Očista (S03E02)
další epizody (4)
2012 Borgiové (TV seriál)
Zpověď (S02E10)
Svět zázraků (S02E09)
Pravda a lži (S02E08)
další epizody (9)
2011 Borgiové (TV seriál)
Nikdo (S01E09)
Umění války (S01E08)
Smrt na sinavém koni (S01E07)
další epizody (5)
2008 Apparitions (TV seriál)
2007 Grand Star (TV seriál)
Legenda o třech klíčích (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Bitva u Philippi (S02E06)
2006 Sable noir (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
White Teeth (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Father Ted (TV seriál)
Are You Right There Father Ted? (S03E01)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1994 Hercule Poirot (TV seriál)
Vánoce Hercula Poirota (S06E01)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1990 Zorro (TV seriál)
1989 Dokud se nesejdeme (TV seriál)
En cas de bonheur (TV seriál)
1988 Mr. Majeika (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Enquêtes Caméléon, Les (TV seriál)
Fortunes of War (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
1986 Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 Léta Páně (TV seriál)
Maguy (TV seriál)
Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
Tender Is the Night (TV seriál)
1984 Ellis Island (TV seriál)
Goldene Zeiten - Bittere Zeiten (TV seriál)
Homme de Suez, L' (TV seriál)
Pomněnková Marie (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Richard Wagner (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1982 I Remember Nelson (TV seriál)
Marco Polo (TV seriál)
Mozart (TV seriál)
Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1981 Exil (TV seriál)
Masada (TV seriál)
Podvodník z povolání (TV seriál)
Private Schulz (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1979 Bloomers (TV seriál)
Ike (TV seriál)
Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Holocaust (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
Mazarin (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
Les samedis de l'histoire (TV seriál)
Marie Curie (TV seriál)
Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1990 (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
Killers (TV seriál)
Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Michel Strogoff (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 À vous de jouer Milord (TV seriál)
Brigades du Tigre, Les (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
Nearly Man, The (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Karatekas and co (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Clochemerle (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
Seize à Kerbriant, Le (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Codename (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
Tyrant King, The (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
The Further Adventures of the Musketeers (TV seriál)
1966 Breaking Point (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
The Rat Catchers (TV seriál)
The Three Musketeers (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Martin Chuzzlewit (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2000 Greeks: Crucible of Civilization, The (TV film)
1997 Love in the Ancient World (TV film)
1958 Monitor (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace