foto

Gerald Downey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flashout
2016 An American Girl Story - Maryellen 1955: Extraordinary Christmas (TV film)
Late Bloomers (The Chloe & Sage Chronicles) (TV film)
2015 Southbound
2014 To nejsi Ty
2013 A Voice in the Dark
2011 J. Edgar
2010 Open House
Sheltered
2008 Oko dravce
2007 Božský Evan
Smrtonosná past 4.0
Vdáš se, a basta!
2006 Mud Show (TV film)

TV seriály

2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stuck in a Moment (S10E10)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Sweet/Vicious (TV seriál)
Pure Heroine (E10)
An Innocent Man (E09)
2016 Tým Škorpion (TV seriál)
More Civil War (S03E02)
Civil War (S03E01)
2015 Workaholics (TV seriál)
Wedding Thrashers (S05E09)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Krádež (S05E11)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Papíroví vojáci (S04E12)
Chirurgové (TV seriál)
Nevyhnutelné změny (S09E14)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Podezření (S05E05)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The D.B. Cooper Job (S05E06)
2011 Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Boiler Room Job (S04E08)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Morning After Job (S03E13)
Kriminálka New York (TV seriál)
Unfriendly Chat (S07E02)
2009 Surviving Suburbia (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Fairy Godparents Job (S02E04)
The Wedding Job (S01E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Usmrcení na silnici (S04E23)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bank Shot Job (S01E05)
Rita Rocks (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Pro mladé duchem (S02E01)
2007 Samantha Who? (TV seriál)
The Wedding (S01E03)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Los Angeles (S02E27)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje problémy s pštrosy (S05E08)
2005 Dvojčata (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a noční show (S01E16)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Kdopak by se klauna bál (S11E16)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Air Force One (S01E01)
Will a Grace (TV seriál)
Bílá mu sluší (S06E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace