foto

Emma Hamilton

  • nar. 1984
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fatal Beauty (TV film)
2015 Mary: The Making of a Princess (TV film)
Poslední taxi do Darwinu
2013 Royal Shakespeare Company: Richard II (divadelní záznam)
2012 S ledovým klidem
2011 Whole Lotta Sole
2009 V srdci bouře: Churchill ve válce (TV film)

TV seriály

2017 Fearless (TV seriál)
2016 Hyde & Seek (TV seriál)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)

Videa (1)

  • Video © Summit Entertainment
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Ukázka z filmu 4 - Henry Cavill (herec), Emma Hamilton (herečka), Sigourney Weaver (herečka)
    00:52
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky