foto

David Skynner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Bouřlivé výšiny (TV film)

TV seriály

2006 New Street Law (TV seriál)
2002 Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Doktorka Willoughbyová (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
London Bridge (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace