foto

Lina Sastri

  • nar. 17.11.1950 (67 let)
    Neapol, Kampánie, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Buon Lavoro
2017 Napoli velata
2016 My Italy
2015 Con il sole negli occhi (TV film)
2012 Do Říma s láskou
Poker Generation
Scoperta dell'alba, La
2009 Baaria
2008 K. Il bandito
2007 Nech to být, Johnny!
2006 Assunta Spina (TV film)
2005 Svatý Petr (TV film)
2004 Don Bosco (TV film)
Rita da Cascia (TV film)
2003 Giovani
1999 Falcone (TV film)
Katjino dobrodružství
Li chiamarono... briganti!
1997 Biblické příběhy: David (TV film)
1996 Celluloide
Vite strozzate
1990 Donne armate (TV film)
1989 Famiglia Buonanotte, La
Gioco di società (TV film)
Luisa, Carla, Lorenza e... le affettuose lontananze
Piccoli equivoci
1988 Posta in gioco, La
1987 Dlouhé stíny
Strana la vita
1986 Vyšetřování
1985 Utajená tajemství
Žena snů
1984 Krásná Oterová (TV film)
Mi manda Picone
1983 Kouzelné plátno
Srdce a zbroj
1982 Ambizioni sbagliate, Le (TV film)
1980 Café Express
1978 Ecce Bombo
1977 Poslední tři dny (TV film)
Železný šéf
1975 'Na Santarella (TV film)

TV seriály

2018 La vita promessa (TV seriál)
2006 Crimini (TV seriál)
Nati ieri (TV seriál)
Vizio dell'amore, Il (TV seriál)
2002 Stiamo bene insieme (TV seriál)
1997 Nessuno escluso (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Assunta Spina (TV seriál)
1982 Dieci registi italiani, dieci racconti italiani (TV seriál)
1979 Orient-Express (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vášeň
2002 Im Herzen des Lichts - Die Nacht der Primadonnen (TV film)

TV pořady

1993 Quelli che... il calcio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace