foto

Rolf Saxon

  • nar. 1955
    Alexandria, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 August Falls
2016 Hologram pro krále
2015 Dáma ve zlatém
2014 Alien Strain
2013 Being Us
Book of Daniel, The
2000 Honest
Obedience
1999 Past
RKO 281 (TV film)
1998 Zachraňte vojína Ryana
1997 Canterville Ghost, The (TV film)
Zítřek nikdy neumírá
1996 Apartmá v Londýně (TV film)
Mission: Impossible
1995 Krátká romance (TV film)
Noční hlídka (TV film)
1993 Rukojmí (TV film)
1992 Wild West
1991 Trials of Oz, The (TV film)
1989 Tailspin: Behind the Korean Airliner Tragedy (TV film)
Tuláci
1988 Time of Destiny, A
1985 Displaced Person (TV film)
Lace II (TV film)
Tucet špinavců: Druhá mise (TV film)
1984 First Olympics: Athens 1896, The (TV film)
Tripods, The
1984
1983 Kletba Růžového pantera
Šikana
1980 Malý lord Fauntleroy (TV film)

TV seriály

2011 They Live Among Us (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
1997 Teletubbies (TV seriál)
1995 One for the Road (TV seriál)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Dobrodružství egyptské hrobky (S05E01)
1989 Capital City (TV seriál)
1987 Pulaski (TV seriál)
1985 Tender Is the Night (TV seriál)
1984 Tripods, The (TV seriál)
1983 Shades of Darkness (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace