foto

Claude de Givray

  • nar. 7.4.1933 (86 let)
    Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1986 Méthode rose, La (TV film)
1984 Dernier banco (TV film)
1965 Un mari à un prix fixe
1964 Amour à la chaine, L'
1962 Une grosse tête
1960 Tire-au-flanc 62

TV seriály

1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1971 Adieu mes quinze ans (TV seriál)
1970 Mauregard (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2003 On Location to Bed and Board
1985 Vivement Truffaut (TV film)
1964 Cinéastes de notre temps (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1984 Série noire (TV seriál)
Le Funiculaire des anges (E33)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Truffaut versus Godard (TV film)
2014 Rebel Francois Truffaut (TV film)
Tváří v tvář (TV seriál)
2012 Cinéphiles de notre temps

Host

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace