foto

Dominika Morávková-Zeleníková

  • nar. 4.7.1990 (27 let)
    Bánovce nad Bebravou, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Idiot (divadelní záznam)
Špína
2016 Pirko
Tolstoj a peniaze (divadelní záznam)
2015 Johančino tajemství (TV film)
YOLO (studentský film)
2014 Martini Shot (studentský film)
2013 Kandidát
2012 Andělé

TV seriály

2014 Divocí koně (TV seriál)
Dr. Ema (TV seriál)
Ochránci (TV seriál)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Privát (E01)
2011 Fara (TV seriál)
2010 Aféry (TV seriál)

Dokumentární

2015 Piaty vesmír naľavo

TV pořady

2017 Zem spieva (TV pořad) - mod.

Hudební videoklipy

2016 Rytmus feat. Mons Berry - Pierko (hudební videoklip)
2015 S Hudbou Vesmírnou: Je nám teplo! (hudební videoklip)
S hudbou vesmírnou - Šírime mladosť (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace