foto

Tara Lynne Barr

  • nar. 2.10.1993 (25 let)
    Orange County, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tara se narodila 2.října 1993 v Orange County, Kalifornii. Jako malá viděla hrát svou starší sestru v divadelním kurzu a to ji inspirovalo. Zlomový bod nastal v roce 2001, kdy Taře bylo sedm. Dostala pár divadelních rolí a po účinkování v nich prohlásila, že potřebuje agenta, aby se dostala do televize.

Velkou zkušeností se pro Taru stal v roce 2004 film SLIB VĚČNÉ LÁSKY. A přišly i další menší role v seriálech jako JOAN Z ARKÁDIE nebo DRZÁ JORDAN. Díky tomu se Tara objevila v méně známých videoklipech, nebo reklamách na oblečení a rýži.

Tara měla jen málo prostoru ukázat své herecké nadání až do roku 2011, kdy dostala příležitost mít hlavní ženskou roli v tragikomedii BŮH ŽEHNEJ AMERICE, režírované Bobcatem Goldthwaitem. Po boku spíše seriálového herce Joela Murraye její postava zabíjela lidi, kteří se nějak podíleli na morálním poklesu Ameriky.

Když se nevěnuje hraní, ráda hraje badminton, tancuje anebo plachtí. Mezi její další dovednosti patří napodobování britského, německého, italského, newyorského a jižanského akcentu. Tara je také přímým potomkem Stephena Hopkinse, jednoho z lidí, kteří podepsali Deklaraci nezávislosti.

Doufejme, že se Taře podaří uchytit se v nějakém dalším trháku. Momentálně však vystupuje na divadelních prknech v Kalifornii, např. ve hře "Deník Anny Frankové" nebo "Annie".

Netty "hellstruck" Vanity

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Darkness
2014 Dawn
2013 Joan's Day Out
2011 Bůh žehnej Americe
2005 Poslední sbohem
Zpátky ve hře
2004 Slib věčné lásky (TV film)

TV seriály

2018 Bobcat Goldthwait's Misfits & Monsters (TV seriál)
Casual (TV seriál)
Finale (S04E08)
All About You (S04E07)
Polytropos (S04E06)
další epizody (8)
2017 Casual (TV seriál)
The Hermit & the Moon (S03E13)
99 (S03E12)
Firesale (S03E11)
další epizody (13)
2016 Casual (TV seriál)
The Great Unknown (S02E13)
40 (S02E12)
Death and Taxes (S02E11)
další epizody (13)
2015 Aquarius (TV seriál)
Old Ego Is a Too Much Thing (S01E13)
(Please Let Me Love You And) It Won't Be Wrong (S01E12)
It's Alright Ma (I'm Only Bleeding) (S01E10)
další epizody (10)
Casual (TV seriál)
Dave (S01E10)
Veledílo (S01E09)
Noční lahvičky (S01E08)
další epizody (10)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

TV pořady

2016 Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace