foto

Michael J. Prosser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pohromadě
2016 Before I Die
2011 Wake Before I Die
2009 Bitva v Ardenách
2008 Management
2003 Dividing Hour, The

TV seriály

2011 Grimm (TV seriál)
BeeWare (S01E03)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Tap-Out Job (S02E02)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Recovery
2003 Dividing Hour, The

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Recovery

Střihačská filmografie

TV seriály

2015 Combat Report (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky