foto

Lorne Greene

  • nar. 12.2.1915
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • zem. 11.9.1987 (72 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Alamo: Třináct dní ke slávě (TV film)
1986 Vasectomy: A Delicate Matter
1982 Heidina píseň
Čaroděj ze země Oz
1981 Code Red (TV film)
1980 Living Legend: The King of Rock and Roll
Time for Miracles, A (TV film)
1979 Zlatá horečka na Klondiku
1978 Bastard, The (TV film)
Hrdinové z galaxií (TV film)
TV: The Fabulous Fifties (TV film) - a.z.
1977 SST: Death Flight (TV film)
Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)
1975 Man on the Outside (TV film)
Nevada Smith (TV film)
1974 Rex Harrison Presents Stories of Love (TV film)
Zemětřesení
1973 Nad ostrovy nevyjde slunce
1971 Harness, The (TV film)
1970 The Young Americans (TV film)
1969 Destiny of a Spy (TV film)
1961 Poslíček
1959 The Hangman
The Trap
1958 Gift of Love, The
Pirát
The Last of the Fast Guns
1957 Hard Man, The
Peyton Place
1956 Autumn Leaves
1955 Tight Spot
1954 Stříbrný kalich
1953 Othello (TV film)
1947 Johnny at the Fair - vyp.

TV seriály

2017 Underground (TV seriál)
Whiteface (S02E05)
Ache (S02E03)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Police Squad! (TV seriál)
A Substantial Gift (The Broken Promise) (E01)
1981 Aloha Paradise (TV seriál)
Code Red (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
1971 Appointment with Destiny (TV seriál)
Electric Company, The (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Captain Kangaroo (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
1953 Playbill (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1982 Cycling Through China
1975 Křídla divočiny
1973 Grierson
1953 The Big Picture
1949 Valley of Gold - vyp.
1941 Churchill's Island - vyp.
1940 Front of Steel

TV pořady

1985 Canadian Conspiracy, The (TV pořad)
The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 Reading Rainbow (TV pořad)
The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Pink Lady (TV pořad)
1976 Donny and Marie (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1972 Special London Bridge Special, The (TV pořad)
1971 The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)
1969 Sezame, otevři se (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Glen Campbell Goodtime Hour (TV pořad)
1967 Laugh-In (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1966 London Palladium Show, The (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1963 The 15th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace