foto

Robert Blanche

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Brain That Wouldn't Die
2019 American Brothers
You Can't Win
2017 The Two Dogs
Tomorrow, Maybe
2016 The Reins Maker
Undeserved
2015 Smrtící bouře (TV film)
The A-List
2014 Bermudská příšera (TV film)
Bullet
Something Wicked
2012 Hope
Zmizelá
2011 American Disciples
Bucksville
Wake Before I Die
Zombie Apocalypse
2010 Forge
Těžká rozhodnutí
2009 Adam
Charlie Valentine
Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny
The Perfect Game
2008 Come Hell or Highwater
2006 Paličatý všeuměl
Punk Love
World Trade Center
2005 Cucák
Říkej mi strýčku
2004 Coming Up Easy
Pampeliška
Čarovná země
2003 Job
Skin Horse, The
Štvanec
2002 Murderous Camouflage
Twelve City Blocks
2000 Ten nejlepší
1999 Take My Advice: The Ann and Abby Story (TV film)
To dítě není moje (TV film)
Where the Truth Lies (TV film)
1998 Efekt nula
1997 Útěk časem
1995 Smrt na Sunset Highway (TV film)
1994 Fiktivní zločiny

TV seriály

2018 Portlandia (TV seriál)
You Do You (S08E06)
2017 Grimm (TV seriál)
Ach, kapitáne, můj kapitáne (S06E03)
Důvěra (S06E02)
Uprchlík (S06E01)
2016 Z Nation (TV seriál)
Election Day (S03E08)
Grimm (TV seriál)
Začátek konce 2/2 (S05E22)
Zlá noc (S05E20)
Zkrocení zlého Wua (S05E19)
další epizody (5)
2015 Grimm (TV seriál)
Wesen znamená nebezpečí (S05E02)
Portál (S04E21)
Iron Hans (S04E19)
další epizody (4)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Falešná hra (S02E11)
Grimm (TV seriál)
Chupacabra (S04E08)
Díky za vzpomínky (S04E01)
Ctižádostivá blondýna (S03E22)
další epizody (7)
2013 Grimm: Meltdown (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Bubák (S03E05)
Nevděční mrtví (S03E01)
The Waking Dead (S02E21)
další epizody (4)
Portlandia (TV seriál)
Nina's Birthday (S03E04)
2012 Grimm (TV seriál)
The Hour of Death (S02E10)
La Llorona (S02E09)
The Other Side (S02E08)
další epizody (9)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Boys' Night Out Job (S04E14)
2010 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Big Bang Job (S03E15)
The Jailhouse Job (S03E01)
The Three Strikes Job (S02E14)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Ice Man Job (S02E08)
The Beantown Bailout Job (S02E01)
2008 Havárie (TV seriál)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Underneath (S03E01)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a stávka popelářů (S05E02)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Gun Fever (S01E05)
Médium (TV seriál)
In Sickness and Adultery (S01E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Stříbrná válka (S03E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Dům v růžích (TV seriál)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Fifteen (S01E15)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1998 Significant Others (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Šťastné vzpomínky (S02E07)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Dokumentární

2006 What the Bleep!?: Down the Rabbit Hole
2004 CoMyJenVíme!?

Producentská filmografie

Filmy

2017 Tomorrow, Maybe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky