foto

Jay Cocks

  • nar. 12.1.1944 (73 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Mlčení
2004 De-Lovely
2002 Gangy New Yorku
1995 Zvláštní dny
1993 Věk nevinnosti

Dokumentární

1990 Made in Milan

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace