foto

Julia Snigir

  • nar. 2.6.1983 (37 let)
    Donskoj, Tula, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Yuliya Victorovna Snigir (Rusky: Юлия Викторовна Снигирь, nar. 2.6.1983) je ruská modelka a herečka. Jej zatiaľ najznámejšou úlohou bola rola v dvojdielnom ruskom sci-fi THE INHABITED ISLAND (2008). Predtým sa objavila v drámach POSLEDNIY ZABOY (2006) a GLYANETS (2007), a v roku 2011 v historickom filme RASPOUTINE.

Yuliya sa narodila v Donskoyu, región Tula. V roku 1920 vyštudovala strednú školu Don, Faculty of Foreign Languages (anglické oddelenie so špecializáciou v anglickej filológii) moskovskej štátnej pedagogickej univerzity. Momentálne študuje na Shchukin Drama School. Známou sa stala vďaka účasti vo videoklipe "Do skoroy vstrechi (See you soon)" od skupiny Zveri. V roku 2013 ju uvidíme v piatej Smrtonosnej pasci s názvom A GOOD DAY TO DIE HARD.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Konec sezóny
Uspěch
2017 Blokbaster
2015 Pro Ljubov
Strana Oz
2014 Mrazák
2013 Delirium
Poljarnyj rejs
Rasputin
Smrtonosná past: Opět v akci
2012 Atomový Ivan
Kokoko
2011 Dolina roz
Raspoutine (TV film)
2009 Obitajemyj ostrov. Schvatka
2008 Tajemný ostrov
2007 Gljaněc
2006 Poslednij zaboj

TV seriály

2020 Chorošij čelovek (TV seriál)
Nový papež (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 7 (E07)
2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
Operetta kapitana Krutova (TV seriál)
2015 Kateřina Veliká (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (11)
2014 S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Kontrigra (TV seriál)
Epizod 1.8 (E08)
Epizod 1.7 (E07)
Epizod 1.6 (E06)
další epizody (8)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce