foto

Philip Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 This Is Football (TV seriál)
2014 Frankenstein & Upír (TV film)
2011 Country House Revealed, The (TV seriál)
2010 Virtual Revolution, The (TV seriál)
2009 Cesta lidstva (TV seriál)
2007 Budování budoucnosti (TV seriál)
Mladý Jan Pavel II.: Setkání s ďáblem (TV film)
2003 Sedm divů technické civilizace (TV seriál)
Panamský průplav (E06)
Supermoucha (TV film)
1996 Works, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Frankenstein & Upír (TV film)
2007 Mladý Jan Pavel II.: Setkání s ďáblem (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky