foto

Mark Joy

  • nar. 31.7.1950 (69 let)
    Richmond, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hero
Red Dirt Rising
2011 Vánoční polibek (TV film)
2009 Armáda jednoho
Border Town
Lullaby
Vzpoura strojů
2008 Vzdálení blízcí
2007 Dog Days of Summer
Strážce bažin
2006 12 podmínek k dědictví
Agent v sukni 2
2004 Mickey
Starý lišák
2002 Drama v pensylvánském dole (TV film)
Medailon (TV film)
Muž, který prodal Ameriku (TV film)
Podivná tajemství
2001 Černý rytíř
2000 Bruno
Homicide: The Movie (TV film)
Nebezpečný kód
Sally Hemingsová: Americký skandál (TV film)
Vraždy v Cherry Falls
Šílený Cecil
1999 Dogma
Muppeti z vesmíru
Muž zázraků (TV film)
1998 Co Bůh spojí...
Milostný dopis (TV film)
Pecker
1997 Almost Perfect Bank Robbery, The (TV film)
My Stepson, My Lover (TV film)
What the Deaf Man Heard (TV film)
Zamilovaný Amor (TV film)
Zázračný háj (TV film)
1996 Povedená dceruška (TV film)
1995 Dobrodružství Augusta Kinga
1994 Bandit: Beauty and the Bandit (TV film)
In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
Podivná spravedlnost
Vraždy v Radiolandu
Zóna soumraku (TV film)
1993 Přetržené řetězy (TV film)
Slepý bod (TV film)
1992 Poslední Mohykán
What She Doesn't Know (TV film)
1991 Martial Law
Pravděpodobně vinen (TV film)
Ve jménu dítěte (TV film)
1990 Bar Girls (TV film)
Cvoci
Unspeakable Acts (TV film)
1989 Jmenuji se Bill W. (TV film)
Noční procházka (TV film)
The Ryan White Story (TV film)
Černá duha
1988 Quiet Victory: The Charlie Wedemeyer Story (TV film)

TV seriály

2014 Those Who Kill (TV seriál)
Insomnia (E08)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Nový den (S04E11)
Uprchlíci (S04E04)
Kluci na prázdninách (S04E01)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
An Attempt to Tip the Scales (S03E04)
First Day on a Brand New Planet (S03E03)
2003 Dawsonův svět (TV seriál)
All Good Things... (S06E23)
1998 Legacy (TV seriál)
Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Turnaround (S07E16)
D-Girl (S07E15)
1996 Temné nebe (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 The Fifth Corner (TV seriál)
1991 Zlaté časy (TV seriál)
1989 Jestřáb (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Dokumentární

2009 Making of 'Dog Days of Summer', The
2008 Moviemaking in Virginia: Take 3
2005 Strašení (TV seriál)
1988 American Experience (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2009 Border Town

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace