foto

Fred Pasquali

  • nar. 31.10.1898
    Istanbul, Turecko
  • zem. 12.6.1991 (92 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Salut la puce
1981 Prends ta rolls et va pointer
1979 Au bout du bout du banc
1978 Úhoři
1976 Pozdrav tu paní!
1973 Prenez la queue comme tout monde
1972 Atlantida (TV film)
1971 Mais qui donc m'a fait ce bébé?
1969 Aladinova kouzelná lampa
Aux frais de la princesse
Honte de la famille, La
Tintin a chrám Boha slunce
1964 Grande frousse, La
Mary Poppins
1963 Un drôle de paroissien
1962 C'est pas moi, c'est l'autre
Snobs!
1957 Auberge en folie, L'
Kapesní láska
Sénéchal le magnifique
1956 Le Couturier de ces dames
1954 J'avais sept filles
Le mort en fuite
Les Amoureux de Marianne
Ma petite folie
1952 Cent francs par seconde
1951 Dindon, Le
Les joyeux pélerins
Les mémoires de la vache Yolande
Žádná dovolená pro pana starostu
1950 Nous irons à Paris
Trésor des Pieds-Nickéles, Le
1949 Interdit au public
1948 Aventures des Pieds-Nickéles, Les
Parade du rire
Toute la famille était la
1946 Au petit bonheur
Capitan, Le
Jericho
Trente et quarante
1945 Jeux de femmes
L'extravagante mission
1944 Coup de tête
1943 Donne-moi tes yeux
Fou d'amour
Honorable Catherine, L'
Hrabě Monte Cristo
Une étoile au soleil
1942 Caprices
Journal tombe à cinq heures, Le
Pension Jonas
1941 Ce n'est pas moi
Péchés de jeunesse
Romance de Paris, La
1939 Dernier tournant, Le
Raphaël le tatoué
1937 Au service du tsar
Lumières de Paris
1936 Appel du silence, L'
Mademoiselle ma mère
Un mauvais garçon
1935 Dieux s'amusent, Les
Homme de trop à bord, Un
Jonny, haute-couture
1933 Fusée, La
Miss Helyett
Pour ętre aimé
Rothchild
Tre uomini in frack
Âme de clown
1932 Fantômas
Monsieur de Pourceaugnac
Un peu d'amour
1931 Gloria
1929 Jalousie du barbouillé, La

TV seriály

1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
1977 D'Artagnan amoureux (TV seriál)
Héritiers, Les (TV seriál)
1973 Lucien Leuwen (TV seriál)
1966 Rouletabille (TV seriál)
1964 Ni figue ni raisin (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace