foto

Romina D'Ugo

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cycles
2015 A Date with Miss Fortune
2011 Funkytown
New Year
Vraždy v Lake City (TV film)
2010 Riverworld (TV film)
Turn the Beat Around (TV film)
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
Maggie Hill (TV film)
2008 Bratři Kisselovi (TV film)
Repo: Genetická opera!
2007 Hairspray
V rytmu stepu
2000 Other Me, The (TV film)

TV seriály

2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Bombshell (S01E20)
2015 12 opic (TV seriál)
Zásah shůry (S01E10)
Noční pokoj (S01E05)
Boj o pevnost (S01E04)
další epizody (4)
Rookie Blue (TV seriál)
Vzpoura (S06E03)
2012 Cybergeddon (TV seriál)
2011 Kingová (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Life with Derek (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1998 The Last Don II (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace