foto

Ruth Bradley

  • nar. 24.1.1987 (32 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Its Walls Were Blood
The Informer
2018 Agatha and the Truth of Murder (TV film)
2016 Holidays
The Flag
2015 Pursuit
2013 Big Thunder (TV film)
Breakfast Wine
Horizon (TV film)
Moře
2012 Chňapáci
Titanic (TV film)
2009 Já jsem ty
2008 Alarm
2006 Rytíři nebes
2005 Showbands (TV film)
2002 Hříšnice (TV film)

TV seriály

2018 The Split (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 2 (E02)
Humans (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
další epizody (5)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Human Is (E06)
2016 Rebellion (TV seriál)
The Reckoning (E05)
Surrender (E04)
Under Siege (E03)
další epizody (5)
Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (7)
The Fall (TV seriál)
Peklo v něm (S03E04)
Brány světla (S03E03)
Neklidná jeho mysl (S03E02)
2015 Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2011 Pravěk útočí (TV seriál)
Das Ende der Zukunft (2) (S05E06)
Das Ende der Zukunft (1) (S05E05)
Der Prototyp (S05E04)
další epizody (9)
2010 Love/Hate (TV seriál)
2009 Plus One (TV seriál)
Rásaí na Gaillimhe (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2006 Innocence Project, The (TV seriál)
Stardust (TV seriál)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)
2004 Love Is the Drug (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace