foto

Anatolij Kuzněcov

  • nar. 31.12.1930
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 7.3.2014 (83 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Den pobedy
Nikto ně znajet pro sex
Poslednij prikaz generala (TV film)
2005 Turecký gambit
2003 Bloodlines
1995 Za co?
Širli-Myrli
1993 Stambulskij tranzit
1992 Traktoristy II
1991 Příběh génia
1990 Dinozavry XX věka
Russkaja ruletka
Sistema 'Nipel'
Šakaly
1987 Bez solntsa
1986 Byla ně byla
Běrega v tumaně
1985 Mužské starosti (TV film)
Pjať minut stracha
1984 Kanikuly Petrova i Vasečkina, obyknovennyje i nevěrojatnyje (TV film)
Měděný anděl
Na druhom brehu sloboda
Pěsočnyje časy
Reportaž s linii ogňa
1983 Kometa
Priključenija Petrova i Vasečkina, obyknověnnyje i nevěrojatnyje (TV film)
Vysokaja proba (TV film)
Řetěz štěstí
1982 Událost ve čtverci 36-80
1981 Protiútok
1980 Hordubal
1979 Vtoraja vesna
1978 Děti kak děti (TV film)
Poslednij šans
Pravo pervoj podpisi
V ostře sledovaném pásmu
1977 Chomut dlja Markiza
Inkognito v Petrohradě
Poligon
1976 Bratuška
Jeden stříbrný
1975 Jediná cesta
1974 Tenkrát u Tichého oceánu
1973 Jako píseň
1972 Hořící sníh
1971 Osvobození III - Směr hlavního úderu
Osvobození V - Poslední úder
1970 Bílé slunce pouště
Moje nultá hodina
1969 Na cestě k Leninovi
Osvobození
Osvobození II - Průlom
1968 Osvobození I - Ohnivá duha
Vesna na Odere
Vstreči na rassvětě
1967 Ženy zůstaly samy
1966 Paket (TV film)
1965 Skandál kolem Pampelišky
1963 Utrennije pojezda
1961 Můj přítel Kolka
1960 Očekávejte dopisy
1959 Fortune
Osud člověka
Pověsť o molodožjonach
Vyhráli to všichni
1958 Na život a na smrt
Slučaj na šachtě vosem
1957 K Čjornomu morju
1955 Lidé z obchodního domu
1954 Modré šípy
My s vami gde-to vstrečalis
Nebezpečné stezky

TV seriály

2012 MosGaz (TV seriál)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
2006 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Chožděnije pod muchoj (S03E03)
2004 Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Sozvezdije žadnych psov (S02E03)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
1995 Na uglu, u Patriaršich... (TV seriál)
1980 Častnoje lico (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky