foto

Jan Haft

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2019 Die Wiese - Ein Paradies nebenan
2015 Krásy divokého Slovenska (TV film)
Tajemné kouzlo bažin
2012 Das Grüne Wunder - Unser Wald
Wildes Bayern (TV seriál)
2006 Die Nordsee (TV film)
2000 Welt der Tiere (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Z lásky k planetě

Střihačská filmografie

Dokumentární

2010 Wildes Skandinavien (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky