foto

Nobuko Otowa

  • nar. 1.10.1925
    prefektura Tottori, Japonsko
  • zem. 22.12.1994 (69 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Epizodní herec
1995 Pozdní závěť
1992 Curibaka nišši 5
Romantický příběh od řeky Sumida
1990 Asami Micuhiko mystery 8: Biwako šúkó sacudžinka (TV film)
The Asami Mitsuhiko Mystery 7 (TV film)
The Asami Mitsuhiko Mystery 8 (TV film)
1989 Oinaru genei (TV film)
The Asami Mitsuhiko Mystery 5 (TV film)
The Asami Mitsuhiko Mystery 6 (TV film)
Yumemi dohri no hitobito
1988 The Asami Mitsuhiko Mystery 3 (TV film)
The Asami Mitsuhiko Mystery 4 (TV film)
1987 Nijushi no hitomi
The Asami Mitsuhiko Mystery 1 (TV film)
The Asami Mitsuhiko Mystery 2 (TV film)
1986 Burakkubódo
Strom bez listí
1985 Jaša
1984 Tengoku ni ičiban čikai šima
Čiheisen
1982 Yi pan mei you xia wan de qi
1981 Aššiitači no mači
Hokusai manga
Kazunomiya sama otome (TV film)
Kucukake Tokidžiró (TV film)
Ore to aitsu no monogatari
1979 Kósacu
Tři neodeslané dopisy
1978 Džiken
1977 Saigo no jigazô (TV film)
Čikuzanova osamělá pouť
1975 Kjúkei no kója
1973 Duše
Kokocu no hito
1972 Sanka
1970 Dnes žít, zítra zemřít
Shokkaku
1969 Prokletý ostrov
Rudá Hříva
1968 Machi ni izumi ga atta
Černá kočka
1967 Izu no odoriko
Kigeki: Ekimae hjakunen
Zoku Na mo naku mazušiku ucukušiku: Haha to ko
続・名もなく貧しく美しく 父と子
1966 Abare Goemon
Akogare
Kigeki ekimae keiba
Ztracený sex
1965 Daikon to nindžin
Daiku taiheiki
Danšun
Lumpové
Namikage
1964 Kigeki: Jókina mibódžin
Kóge
Onibaba
1963 Daidokoro taiheiki
Haha
Miren
Uso
Wakai nakamatachi: uchira Gion no maikohan
Wanpaku tenši
Širo to kuro
1962 Ao beka monogatari
Aobe ka monogatari
Ashita aru kagiri
Kawa no hotori de
Kigeki: Ekimae hanten
Long Way to Okinawa
Rjošú no mijako
1961 Eien no hito
Gen to fudómjó'ó
Kódžin kódžicu
Mozu
Necuaiša
Neko to kacuobuši
Sekai daisensó
Tókjó jawa
1960 Aki tačinu
Bokutó kidan
Kocumanankin
Onna no saka
Ostrov
Shin jôdaigaku
Tenka no ódorobó: Širanami gonin otoko
Waga ai
Činpindó šudžin
1959 Ai no kane
Aisaiki
Hanajome-san wa sekaiiči
Kašima ari
Nippon tandžó
Smrtonosný mrak
1958 Jadžikita dóčú sugoroku
Jagjú bugeičó: Sórjú hiken
Kanashimi wa onna dakeni
Makeraremasen kacumadewa
Mimizuku
Nora neko
Noren
Tsuzurikata kyodai
1957 Hadairo no tsuki
Jagjú bugeičó
Njotai hakanašiku
1956 Aru jo futatabi
Džojú
Gin šindžú
Ryūri no kishi
1955 Ai sureba koso: Daippa – Hanauri musume
Bijo to kairyu
Ginza no onna
Kabuki džúhačiban: Narukami – bidžo to kairjú
Ókami
1954 Ai to ši no tanima
Dorodarake no seišun
Koina no Ginpei
Stoka
Ósaka no jado
1953 Hatamoto taikucu otoko: Happjaku jačó makaritóru
Onna no iššó
Příběh jednoho života
Senbazuru
Yoake mae
Yokubo
1952 Asakusa kurenaidan
Atakake no hitobito
Děti Hirošimy
Lavina
1951 Bója monogatari
Dare ga watashi o sabaku no ka
Příběh milované ženy
Příběh o princi Gendžim
Slečna Oju
1950 Konjaku jubiwa

TV seriály

1992 Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1983 Ošin (TV seriál)
Óoku (TV seriál)
1965 Taikoki (TV seriál)

Dokumentární

1975 Život jednoho režiséra

Režijní filmografie

Filmy

1979 Strangling, The

Host

TV pořady

1978 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace