foto

Daniel McCabe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Černá listina (TV seriál)
The Alchemist (No. 101) (S01E12)
Lovci zločinců (TV seriál)
Loděnka (S04E02)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Tohle je Kongo
2015 Největší matematické záhady (TV film)
2013 Jak dělat věci šílenější? (TV film)
2011 Chytré věci (TV film)
2010 Latin Music USA (TV seriál)
2004 Nahá věda (TV seriál)
2000 George Wallace: Settin' the Woods on Fire
1988 American Experience (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Tohle je Kongo

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Tohle je Kongo

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace