foto

UEE

  • nar. 9.4.1988 (31 let)
    Tegu, provincie Severní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Deorilnampyeon ohdakju (TV seriál)
Hanaboonin naepyeon (TV seriál)
2017 Maenhol (TV seriál)
2016 Boolyaseong (TV seriál)
Gyeolhongyeyag (TV seriál)
2015 Geunyeoneun yeppeossda (TV seriál)
Hogooui sarang (TV seriál)
Sangryusawhe (TV seriál)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
2012 Jeon Woo-Chi (TV seriál)
Seonnyeoga pilyohae (TV seriál)
2011 Beodibeodi (TV seriál)
Ojakgyo hyungjedeul (TV seriál)
2010 Nae yeojachinguneun gumiho (TV seriál)
Nongddang naesarang (TV seriál)
2009 Minami shineyo (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Hankkijupsyo (TV pořad)
2013 맨발의 친구들 (TV pořad) - účinkující, mod.
화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
정글의 법칙 (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
Reonning maen (TV pořad)
2008 Paemilliga tteotda (TV pořad)
샴페인 (TV pořad)
우리 결혼했어요 (TV pořad)
1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.