foto

Gregor Bauer

  • nar. 25.11.1995 (22 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Osmy (TV film)
2013 Kovář z Podlesí
2012 Svatá čtveřice
2009 Peklo s princeznou
2008 Kouzla králů (TV film)
2007 Václav

TV seriály

2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Pruhovaná vášeň (S01E07)
další epizody (7)
2013 Sturmfrei (TV seriál)
Happy End? (S03E09)
Alles aus (S03E08)
Erwischt! (S03E07)
další epizody (9)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Čistka (E06)
Druhá rodina (E04)
Balvan (E03)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace