foto

Mark Wingett

  • nar. 1.1.1961 (59 let)
    Melton Mowbray, Leicestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Doll House
The Interlopers 2020
2019 Break Clause
Dark Ditties Presents 'The Witching Hour'
Mercy
2018 Been So Long
King of Crime
2016 I Am Hooligan
2015 A Reason to Leave
Daleko od hlučícího davu
Dragonfly
2014 The Lost Choices
2013 Green Street 3: Rváči nikdy nezlomení
Skleněný dům
2012 Sněhurka a lovec
2011 Nezvaní hosté
War of the Dead
2008 Beyond the Rave
Franklyn
1996 The Bill: Target
1983 Fords on Water
1982 World Cup: A Captain's Tale, The (TV film)
1980 Breaking Glass
1979 Quadrophenia
The Music Machine

TV seriály

2019 Vera (TV seriál)
The Seagull (S09E04)
2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
2009 Missing (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Vic Reeves Big Night Out (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1982 Take Three Women (TV seriál)
1981 Private Schulz (TV seriál)
1980 Caleb Williams (TV seriál)
Fox (TV seriál)
Lady Killers (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Dvojí přístup (S04E12)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2019 Quadrophenia: Our Generation
2008 Válečníci: Spartakus (TV film)
2007 Válečníci (TV seriál)
Vězněm v cizině (TV seriál)
2006 TV's 50 Greatest Stars (TV film)
2003 It Shouldn't Happen to a TV Actor (TV film)

Host

TV pořady

2003 Americký chopper (TV pořad)
2001 TV Burp (TV pořad)
Weakest Link (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1990 Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky